Jaunums! Byphasse Skin Booster sejas krēmi

New in! Byphasse Skin Booster facial creams

Tie, kas ikdienā interesējas par sejas kopšanas produktiem, visticamāk būs dzirdējuši 3 izslavētu aktīvo sastāvdaļu nosaukumus, kuri bieži izskan vai ir redzami reklāmās:

  • Retinols

  • Niacinamīds

  • C vitamīns

Tieši šīs aktīvās sastāvdaļas ir iedvesmojušas zīmolu Byphasse radīt jaunu sejas krēmu līniju Skin Booster.

Par Byphasse Skin Booster sejas krēmiem

Retinol Anti-Wrinkle cream - nakts krēms ar retinolu un hialuronskābi pret novecošanos

"Byphasse pretgrumbu krēms satur inovatīvu aktīvo vielu, kas apvieno retinolu ar hialuronskābi. Tas uzlabo dziļo grumbu un mīmikas līniju izskatu, piešķirot ādai elastību, vienlaikus saglabājot to mitrinātu 24 stundas. Āda kļūst tvirtāka, gludāka un atdzīvinātāka.

Hialuronskābe un retinols (A vitamīns), galvenā pretgrumbu kopšanas sastāvdaļa, ir apvienoti jaunā molekulā, lai uzlabotu ādas blīvumu, atjaunotu ādas elastību un samazinātu grumbas.

Glicerīns ir aktīvā sastāvdaļa, kas nodrošina uzlabotas higroskopiskās īpašības, kas palielina mitruma aizturi uz ādas virsējā slāņa, saglabājot to maigu un mitrinātu. Ieteikums: izmantojiet kā daļu no nakts kopšanas rutīnas."

Vitamin C Illuminating Cream - dienas un nakts krēms ar C vitamīnu ādas mirdzumam

"Byphasse izgaismojošais krēms ar C vitamīnu ir bagātināts ar E vitamīnu un hialuronskābi, lai palīdzētu novērst priekšlaicīgu ādas novecošanos, pateicoties tā antioksidanta īpašībām. Tās formula palīdz mitrināt epidermas iekšējos slāņus un uzlabot ādas elastību. Āda atgūst savu dabisko mirdzumu un piešķir mirdzošāku izskatu.

C vitamīns ir labi pazīstams ar savām antioksidanta īpašībām, novēršot priekšlaicīgu ādas novecošanos un palīdzot aktivizēt tās dabisko mirdzumu.

E vitamīns stiprina formulas antioksidanta īpašības, nodrošinot padziļinātu kopšanu, kas palīdz ādai atjaunoties.

Glicerīns ir aktīvā sastāvdaļa, kas nodrošina uzlabotas higroskopiskās īpašības, palielinot mitruma aizturi uz ādas virsējā slāņa, vienlaikus saglabājot to maigu un mitrinātu."

Niacinamide Anti Dark Spots Cream - dienas un nakts krēms ar niacinamīdu ādas toņa izlīdzināšanai

"Byphasse krēms, kas uzlabo ādas izskatu un tekstūru, samazinot tumšo plankumu redzamību un nodrošinot intensīvu mitrināšanu. Krēms satur avokado eļļu un niacinamīdu, aktīvo B3 vitamīna formu. Tā formula iedarbojas uz ādas nepilnībām, lai izlīdzinātu ādas toni un novērstu jaunu tumšu plankumu parādīšanos.

Niacinamīds ir aktīvā B3 vitamīna forma, kas iedarbojas uz ādas pigmentāciju, lai izgaismotu tumšos plankumus un samazinātu to redzamību. Niacinamīds palīdz izlīdzināt ādas toni un uzlabot ādas struktūru.

Avokado eļļa dziļi baro un mitrina ādu."

Izvēlies savu kareivi, ko iekļaut ādas kopšanas rutīnā, un ļauj ādai būt labākai, tvirtākai un mirdzošākai!

Produktus vari iegādāties mūsu e-veikalā. Līdz 31.10 tiem ir iepazīšanās cena: 5.00 eur.

Iepriekšējais raksts Nākamais raksts

Leave a comment